1461 Trabzon FK da 2 transfer

2.Lig 05.01.2022 - 22:10, Güncelleme: 05.01.2022 - 22:10 2877+ kez okundu.
 

1461 Trabzon FK da 2 transfer

2.Lig Kırmızı grup takımlarından 1461 Trabzon FK 2 futbolcuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.

1461 Trabzon FK da 2 transfer 2.Lig Kırmızı grup takımlarından 1461 Trabzon FK 2 futbolcuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.      1461 Trabzon FK 'dan yapılan açıklama şöyle; Utku ve Atakan ile sözleşme imzaladık Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz, transferlere de başladı. Trabzonspor’dan savunma oyuncusu Atakan Gündüz’ü 1.5 yıllığına kiralık olarak transfer eden ekibimiz, Diyarbekirspor’dan forvet oyuncusu Utku Şen ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 1461 Trabzon Futbol Kulübü Tesislerimizde yapılan ve Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde her iki oyuncuda kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attılar. İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu, kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Atakan ve Utku’ya imza attırarak devre arası transferlerimize başladık. Biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu doğrultuda kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu transferler hem 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz hem de oyuncularımız için hayırlı olsun” dedi. Bu sezon oynadığı 16 maçta 6 gol atma başarısı gösteren Utku Şen ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. İnşallah gollerime burada da devam edeceğim. Sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Devreyi İstanbulspor’da kiralık olarak geçiren Atakan Gündüz de, “Buraya yeniden kendimi göstermeye geldim. Şans bulduğumda elimden geleni yapacağım. Her iki taraf için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
2.Lig Kırmızı grup takımlarından 1461 Trabzon FK 2 futbolcuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.

1461 Trabzon FK da 2 transfer

2.Lig Kırmızı grup takımlarından 1461 Trabzon FK 2 futbolcuyla anlaşmaya vardığını açıkladı.     

1461 Trabzon FK 'dan yapılan açıklama şöyle;

Utku ve Atakan ile sözleşme imzaladık
Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz, transferlere de başladı. Trabzonspor’dan savunma oyuncusu Atakan Gündüz’ü 1.5 yıllığına kiralık olarak transfer eden ekibimiz, Diyarbekirspor’dan forvet oyuncusu Utku Şen ile de 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 1461 Trabzon Futbol Kulübü Tesislerimizde yapılan ve Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu’nun katıldığı imza töreninde her iki oyuncuda kendisini kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attılar.
İmza töreninde konuşan Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu, kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Atakan ve Utku’ya imza attırarak devre arası transferlerimize başladık. Biz şampiyonluğu hedefliyoruz. Bu doğrultuda kadromuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Bu transferler hem 1461 Trabzon Futbol Kulübümüz hem de oyuncularımız için hayırlı olsun” dedi.
Bu sezon oynadığı 16 maçta 6 gol atma başarısı gösteren Utku Şen ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiğim için mutluyum. İnşallah gollerime burada da devam edeceğim. Sezon sonunda şampiyonluğu hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Devreyi İstanbulspor’da kiralık olarak geçiren Atakan Gündüz de, “Buraya yeniden kendimi göstermeye geldim. Şans bulduğumda elimden geleni yapacağım. Her iki taraf için de hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.