1920 Maraşspor Topbaşı Yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2017 - 00:00, Güncelleme: 19.07.2017 - 00:00 3049+ kez okundu.
 

1920 Maraşspor Topbaşı Yaptı

1920 Maraşspor Topbaşı Yaptı Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1920 Maraşspor 2017-2018 sezonu için bugün topbaşı yaptı. 1920 Maraşspor'da yönetim geçen sezon ki şekliyle devam ediyor ve şu şekilde; Başkan Cemal Tanrıverdi,  As Başkan Bekir Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Müdürü Ahmet Yazgülü olarak devam ediyor. Yapılan görüşmeler sonunda teknik heyet ile de yola devam etme kararı alındı. Teknik Direktör olarak Kadir Ardıç ile önümüzdeki sezonda devam edilecek. Kadir Ardıç hocanın yardımcılığnı ise Osman Koca, Mahmut Eflatun ve Nejdat Bolat yapacak. Kadir Ardıç ve yardımcıları nezaretinde ilk çalışmayı kendi tesislerinde yaptı. Düz koşu şeklinde başlayan ilk antrenman neşeli bir şekilde geçti. bolgesellig.com  

1920 Maraşspor Topbaşı Yaptı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1920 Maraşspor 2017-2018 sezonu için bugün topbaşı yaptı.

1920 Maraşspor'da yönetim geçen sezon ki şekliyle devam ediyor ve şu şekilde;

Başkan Cemal Tanrıverdi,  As Başkan Bekir Kılıç ve yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Müdürü Ahmet Yazgülü olarak devam ediyor.

Yapılan görüşmeler sonunda teknik heyet ile de yola devam etme kararı alındı. Teknik Direktör olarak Kadir Ardıç ile önümüzdeki sezonda devam edilecek. Kadir Ardıç hocanın yardımcılığnı ise Osman Koca, Mahmut Eflatun ve Nejdat Bolat yapacak.

Kadir Ardıç ve yardımcıları nezaretinde ilk çalışmayı kendi tesislerinde yaptı. Düz koşu şeklinde başlayan ilk antrenman neşeli bir şekilde geçti.

bolgesellig.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.