1954 Hazırlık Maçında Galip

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2018 - 00:00, Güncelleme: 01.01.2018 - 00:00 2965+ kez okundu.
 

1954 Hazırlık Maçında Galip

1954 Hazırlık Maçında Galip Adıyaman 1954 SK: 4 Ünyespor : 3 METİN HARIKCI-ADIYAMAN İkinci yarı kamp hazırlıkların Antalya’da sürdüren Adıyaman 1954 spor BAL ligi ekiplerinden Ünyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazanmasını bildi. Grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan ve ikinci yarı kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Adıyaman 1954 spor ilk hazırlık maçında Ünyespor karşısında 2-0 yenik düşmesine rağmen, Kaan (2), Ahmet Tuna ve Uğurcan’ın attığı gollerle maçı 4-3 kazandı. İkinci yarıya en iyi şekilde hazır olma adına çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten teknik direktör Telat Özden; “Sezonun ilk yarısı bitti ve takımlar bir taraftan kamp çalışmalarına bir taraftan da ara transfer çalışmalarına başladı. O nedenle takımlar kendilerini hem fiziki olarak, hemde kadro bakımından güçlendirecektir. O nedenle sezonun ikinci yarısı ilk yarıya nazaran daha zorlu geçecek. Çünkü üst sıralara oynayacak ekipler, düşmemek için mücadele edecek olan ekipler varını yoğunu ortaya koyacaktır. Bizde ilk yarıyı grubumuzda en yakın rakibimizin 4 puan önünde lider tamamladık ama her zaman söylediğim gibi şimdi de rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarı oynanacak her maç final havasında geçecek. Bu bilinçle Antalya’da 13 günlük kamp programımıza başladık. Çalışmalar oldukça iyi geçiyor. İlk hazırlık maçımızda bazı eksikliklerimiz olmasına rağmen takım olarak çok iyi oynadık, 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen hazırlık maçı olsa dahi maçı çevirmesini bildik. Muhakkak hazırlık maçları bizim için çok ölçü değil ama hazırlık maçı olmasına rağmen ortaya konan futbol ve atılan goller açısından çok iyi bir maç oldu. Kamp süremiz boyunca program dahilinde hazırlık maçları oynayacağız. Tabi takımdan ayrılan arkadaşlarımız var. Aramıza katılan arkadaşlarımız var. Bir yandan da transfer çalışmalarımız devam ediyor. İkinci yarı kampımız 3 Ocak tarihinde sona erecek ve Adıyaman’da ikinci yarı hazırlıklarımıza devam edeceğiz.  Hedefimiz ikinci yarıya hazır bir şekilde başlayıp, lige kaldığımız yerden devam etmektir” dedi.  

1954 Hazırlık Maçında Galip

Adıyaman 1954 SK: 4 Ünyespor : 3

METİN HARIKCI-ADIYAMAN
İkinci yarı kamp hazırlıkların Antalya’da sürdüren Adıyaman 1954 spor BAL ligi ekiplerinden Ünyespor ile oynadığı hazırlık maçını 4-3 kazanmasını bildi.
Grubunda ilk yarıyı lider tamamlayan ve ikinci yarı kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Adıyaman 1954 spor ilk hazırlık maçında Ünyespor karşısında 2-0 yenik düşmesine rağmen, Kaan (2), Ahmet Tuna ve Uğurcan’ın attığı gollerle maçı 4-3 kazandı.
İkinci yarıya en iyi şekilde hazır olma adına çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten teknik direktör Telat Özden; “Sezonun ilk yarısı bitti ve takımlar bir taraftan kamp çalışmalarına bir taraftan da ara transfer çalışmalarına başladı. O nedenle takımlar kendilerini hem fiziki olarak, hemde kadro bakımından güçlendirecektir. O nedenle sezonun ikinci yarısı ilk yarıya nazaran daha zorlu geçecek. Çünkü üst sıralara oynayacak ekipler, düşmemek için mücadele edecek olan ekipler varını yoğunu ortaya koyacaktır. Bizde ilk yarıyı grubumuzda en yakın rakibimizin 4 puan önünde lider tamamladık ama her zaman söylediğim gibi şimdi de rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarı oynanacak her maç final havasında geçecek. Bu bilinçle Antalya’da 13 günlük kamp programımıza başladık. Çalışmalar oldukça iyi geçiyor. İlk hazırlık maçımızda bazı eksikliklerimiz olmasına rağmen takım olarak çok iyi oynadık, 2-0 yenik duruma düşmemize rağmen hazırlık maçı olsa dahi maçı çevirmesini bildik. Muhakkak hazırlık maçları bizim için çok ölçü değil ama hazırlık maçı olmasına rağmen ortaya konan futbol ve atılan goller açısından çok iyi bir maç oldu. Kamp süremiz boyunca program dahilinde hazırlık maçları oynayacağız. Tabi takımdan ayrılan arkadaşlarımız var. Aramıza katılan arkadaşlarımız var. Bir yandan da transfer çalışmalarımız devam ediyor. İkinci yarı kampımız 3 Ocak tarihinde sona erecek ve Adıyaman’da ikinci yarı hazırlıklarımıza devam edeceğiz.  Hedefimiz ikinci yarıya hazır bir şekilde başlayıp, lige kaldığımız yerden devam etmektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.