1954 Kelkit Belediyespor'da Bir Transfer Daha

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 30.01.2021 - 00:00 2965+ kez okundu.
 

1954 Kelkit Belediyespor'da Bir Transfer Daha

1954 Kelkit Belediyespor'da Bir Transfer Daha 3.lig 4.grup takımlarından 1954 Kelkit Belediyespor TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan 1997 doğumlu forvet Samet Aydın'ı transfer etti.  1954 Kelkit Belediyespor'dan yapılan açıklama şöyle; HOŞGELDİN SAMET AYDIN  En son Tki Tavşanlı Linyitspor forması giyen forvet mevki Samet AYDIN ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Bölgesel Amatör lig takımlarından  Dsi Karadenizspor’da  oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken oyuncu ilk profesyonel takıma imzayı kulübümüzde attı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyoruz .

1954 Kelkit Belediyespor'da Bir Transfer Daha

3.lig 4.grup takımlarından 1954 Kelkit Belediyespor TKİ Tavşanlı Linyitspor'dan 1997 doğumlu forvet Samet Aydın'ı transfer etti. 

1954 Kelkit Belediyespor'dan yapılan açıklama şöyle;

HOŞGELDİN SAMET AYDIN 
En son Tki Tavşanlı Linyitspor forması giyen forvet mevki Samet AYDIN ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladık.
Bölgesel Amatör lig takımlarından  Dsi Karadenizspor’da  oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken oyuncu ilk profesyonel takıma imzayı kulübümüzde attı.
Kendisine ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor başarılar diliyoruz .

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.