1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Deplasmanında

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2017 - 00:00, Güncelleme: 11.11.2017 - 00:00 1444+ kez okundu.
 

1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Deplasmanında

1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Deplasmanında Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1955 Batmanspor, 8.hafta karşılaşmasında Tatvan Gençlerbirliği spor ile karşılaşacak. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Spor ile kritik bir maça çıkacak. Ligde 7 hafta geride kalırken oldukça iyi bir performans sergileyen Turuncu-mavili ekip, Tatvan Gençlerbirliği Spor deplasmanında puan ve puanlarla dönmek istiyor. Oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 155 Batmanspor, Ligde topladığı 14 puanla 2.sırada yer alıyor.  Pazar günü Saat 13:00’da Tatvan ilçe stadında başlayacak mücadeleyi Kahramanmaraş bölgesinden Mikail Meşe yönetecek. Mikail Meşe’nin yardımcılıklarını yine Kahramanmaraş bölgesinden Yunus Yıldız ile Abdullah Polat yapacak. 4’ncü hakem ise Ahmet Cengiz Gök olacak. Haber: Abdurrahman Avşar-Spor72.com

1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Deplasmanında

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz 1955 Batmanspor, 8.hafta karşılaşmasında Tatvan Gençlerbirliği spor ile karşılaşacak.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1955 Batmanspor, Tatvan Gençlerbirliği Spor ile kritik bir maça çıkacak.

Ligde 7 hafta geride kalırken oldukça iyi bir performans sergileyen Turuncu-mavili ekip, Tatvan Gençlerbirliği Spor deplasmanında puan ve puanlarla dönmek istiyor. Oynadığı 7 maçta, 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan 155 Batmanspor, Ligde topladığı 14 puanla 2.sırada yer alıyor. 

Pazar günü Saat 13:00’da Tatvan ilçe stadında başlayacak mücadeleyi Kahramanmaraş bölgesinden Mikail Meşe yönetecek. Mikail Meşe’nin yardımcılıklarını yine Kahramanmaraş bölgesinden Yunus Yıldız ile Abdullah Polat yapacak. 4’ncü hakem ise Ahmet Cengiz Gök olacak.

Haber: Abdurrahman Avşar-Spor72.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.