1960 Silopispor ile Sincan Belediyespor ile Karşılaştı

Bölgesel Lig 02.04.2021 - 01:08, Güncelleme: 02.04.2021 - 01:43 3217+ kez okundu.
 

1960 Silopispor ile Sincan Belediyespor ile Karşılaştı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor ile Sincan Belediyespor Antalya'da Hazırlık Maçında Karşılaştılar.

1960 Silopispor Sincan Belediyespor ile Karşılaştı Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor Sincan Belediyespor ile Antalya'da karşılaştıkları müsabaka her iki yarıda atılan goller ile 1-1 berabere bitti. Müsabakanın ilk yarısında üstün oynayan taraf Sincan Belediyespor idi. 2.yarıda ise üstün oynayan taraf 1960 Silopispor oldu. Müsabakanın ilk yarısının 15.dakikasında Sincan Belediyespor'dan Batuhan Kazan ceza sahasının dışında güzel bir vuruşla topu kalecinin sağ üst tarafından ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. ilk yarı bu skorla bitti.(1-0) İkinci yarının 72.dakikasında 1960 Silopiispor Tolga'nın attığı gol ile beraberliği yakaladı. Tolga'nın attığı golde Sincan Belediyespor'un attığı golün benzeriydi. Bu gol biraz daha sağ çaprazdan vurularak oldu. Müsabaka her iki yarıda atılan goller ile 1-1 berabere bitti. Haber ve Foto :Erol Yıldız - Bölgesel Lig  
Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor ile Sincan Belediyespor Antalya'da Hazırlık Maçında Karşılaştılar.

1960 Silopispor Sincan Belediyespor ile Karşılaştı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor Sincan Belediyespor ile Antalya'da karşılaştıkları müsabaka her iki yarıda atılan goller ile 1-1 berabere bitti.

Müsabakanın ilk yarısında üstün oynayan taraf Sincan Belediyespor idi. 2.yarıda ise üstün oynayan taraf 1960 Silopispor oldu.

Müsabakanın ilk yarısının 15.dakikasında Sincan Belediyespor'dan Batuhan Kazan ceza sahasının dışında güzel bir vuruşla topu kalecinin sağ üst tarafından ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. ilk yarı bu skorla bitti.(1-0)

İkinci yarının 72.dakikasında 1960 Silopiispor Tolga'nın attığı gol ile beraberliği yakaladı. Tolga'nın attığı golde Sincan Belediyespor'un attığı golün benzeriydi. Bu gol biraz daha sağ çaprazdan vurularak oldu.

Müsabaka her iki yarıda atılan goller ile 1-1 berabere bitti.

Haber ve Foto :Erol Yıldız - Bölgesel Lig  

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.