1960 Silopispor Topbaşı Yaptı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2021 - 00:00, Güncelleme: 25.02.2021 - 00:00 3293+ kez okundu.
 

1960 Silopispor Topbaşı Yaptı

1960 Silopispor Topbaşı Yaptı Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başladı. 1960 Silopispor'dan yapılan açıklama şöyle;  Yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımımız, teknik direktör İskender Eroğlu yönetiminde ilk idmanını yenilenen şehir stadyumunda yaptı.  İlk idmanla birlikte memleketimizin genç muhtarları takımımızı ziyaret ederek tatlı ikram etti.  Ziyarette muhtarlar adına konuşma yapan ofis mahallesi muhtarı Salih Salinci; Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak, teknik ekibe ve aramıza katılan sporcularımıza “memleketimize hoş geldiniz, her zorlukta, iyi günde ve kötü günde her zaman arkanızda olacaklarını”  dile gitirdi.

1960 Silopispor Topbaşı Yaptı

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopispor yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başladı.

1960 Silopispor'dan yapılan açıklama şöyle; 

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan takımımız, teknik direktör İskender Eroğlu yönetiminde ilk idmanını yenilenen şehir stadyumunda yaptı. 
İlk idmanla birlikte memleketimizin genç muhtarları takımımızı ziyaret ederek tatlı ikram etti. 
Ziyarette muhtarlar adına konuşma yapan ofis mahallesi muhtarı Salih Salinci; Yeni sezonun hepimiz için hayırlı olması temennisinde bulunarak, teknik ekibe ve aramıza katılan sporcularımıza “memleketimize hoş geldiniz, her zorlukta, iyi günde ve kötü günde her zaman arkanızda olacaklarını” 
dile gitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.