1960 SİLOPİSPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 05.08.2016 - 00:00 3480+ kez okundu.
 

1960 SİLOPİSPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

1960 SİLOPİSPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI Bölgesel Amatör lig de Şırnak’ı temsil edecek olan 1960 Silopispor yeni sezon hazırlıklarına başladı. 1960 Silopispor tarafından yapılan açıklamaya göre; çoğunluğunun yerli oyunculardan ve altyapı oyuncularından oluşan takımımız yeni sezon hazırlıklarına yeni Teknik Direktörümüz Erhan Şentürk ve yardımcıları Suat Tülo, Sabih Gedük ve Salih Turbe’ nin öncülüğünde başladı. Teknik Direktör Erhan Şentürk, yerli ve genç oyuncularımıza süre ve şans tanıyacağız. Bu aşamada iyi olan ve bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız. Yerli oyunculara hakkettikleri değeri vereceklerini söyleyen Şentürk eksik olan yerlere birkaç oyuncu transfer edeceklerini açıkladı. Yeni sezonun 1960 Silopispor’a, bolgesellig.com sitesi olarak hayırlı olmasını dileriz.  

1960 SİLOPİSPOR YENİ SEZON ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Bölgesel Amatör lig de Şırnak’ı temsil edecek olan 1960 Silopispor yeni sezon hazırlıklarına başladı.

1960 Silopispor tarafından yapılan açıklamaya göre; çoğunluğunun yerli oyunculardan ve altyapı oyuncularından oluşan takımımız yeni sezon hazırlıklarına yeni Teknik Direktörümüz Erhan Şentürk ve yardımcıları Suat Tülo, Sabih Gedük ve Salih Turbe’ nin öncülüğünde başladı. Teknik Direktör Erhan Şentürk, yerli ve genç oyuncularımıza süre ve şans tanıyacağız. Bu aşamada iyi olan ve bize katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katacağız. Yerli oyunculara hakkettikleri değeri vereceklerini söyleyen Şentürk eksik olan yerlere birkaç oyuncu transfer edeceklerini açıkladı.

Yeni sezonun 1960 Silopispor’a, bolgesellig.com sitesi olarak hayırlı olmasını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.