2020 Model Gebzespor Sahaya İndi!

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2019 - 00:00, Güncelleme: 03.08.2019 - 00:00 2484+ kez okundu.
 

2020 Model Gebzespor Sahaya İndi!

2020 Model Gebzespor Sahaya İndi! 2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gebzespor, sahaya indi. Yeni sezon için topbaşı yapan mor beyazlılar, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Tuncay Soyak yönetiminde yapılan çalışmada yeni transferler, altyapıdan A takıma dahil edilen isimler ve denenmeye alınan oyuncular olmak üzere toplam 29 futbolcu yer aldı. Mor beyazlılarda babaannesi vefat eden Kaan Akar, izinli olduğu için sezonun ilk çalışmasına katılamadı. Öte yandan Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan çalışmayı Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Haber ve Foto:Çağlar Akar-Hedef Gazetesi

2020 Model Gebzespor Sahaya İndi!

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Gebzespor, sahaya indi. Yeni sezon için topbaşı yapan mor beyazlılar, yeni sezonun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik Direktör Tuncay Soyak yönetiminde yapılan çalışmada yeni transferler, altyapıdan A takıma dahil edilen isimler ve denenmeye alınan oyuncular olmak üzere toplam 29 futbolcu yer aldı. Mor beyazlılarda babaannesi vefat eden Kaan Akar, izinli olduğu için sezonun ilk çalışmasına katılamadı. Öte yandan Alaettin Kurt Stadı’nda yapılan çalışmayı Gebzespor Başkanı Hüseyin Deniz ve yönetim kurulu üyeleri de izledi.
Haber ve Foto:Çağlar Akar-Hedef Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.