Başkan Bahçeci, Kırşehirspor İçin Veli Şahin'i İşaret Etti

Başkan Bahçeci, Kırşehirspor  İçin Veli Şahin'i İşaret Etti

Yaz Spor Okulları açılışında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeşil-beyazlı taraftarlara müjdeyi vererek, bu sene Kırşehirspor’a tamamen sahip çıkacaklarının altını çizdi

Başkan Bahçeci, Kırşehirspor  için Veli Şahin'i işaret etti…

KIRŞEHİR Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri tarafından düzenlenen Yaz Spor okulları açılışında konuşan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, nihayet yeşil-beyazlı taraftarlara müjdeyi verecek açıklamada bulundu.

Salı günü Ahi Stadı’nda açılışı gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarının açılışında konuşan Başkan Bahçeci, Kırşehirspor'un geleceğini kurtulacaklarını ifade ederken " Spor bizler için önemli. 2009 yılından beri Belediyemiz tarafından düzenlenen 2012 yılından itibaren de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediğimiz yaz spor okullarına ait kayıtlar Haziran başında başladı. Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Bizler bireylerin spora eğilimli olması ve daha dinç yaşaması için sporun son derece önemli olduğunu düşünerek bu kurslarımızı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenliyoruz. Bu etkinliklerin hepsi sosyal sorumluluk projesidir. Kırşehir Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden yaz spor okullarını geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam etmesini diliyoruz. Yaz spor okulumuzda 26 farklı branş var. Türk insanının spor ve sanata yöneldiği zaman dünyada başarılı olamayacağı hiçbir şey yoktur. Gençlerimizi yaz spor okullarına yüreklendiren velilerimize de çok teşekkür ediyorum.

Buradan Kırşehirspor taraftarlarına da seslenen Başkan Bahçeci, “Kırşehirspor ile ilgilide bir çalışmamız var. Önümüzdeki hafta Valimiz ve Milletvekillerimiz ile bir araya gelip toplantı yaparak Kırşehirspor ile ilgili çok güzel haberler paylaşacağız” açıklamasında bulundu.

Diğer yandan ise fanatik Kırşehirspor taraftarı olan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin'i Kırşehirspor başkanlığına getireceği de dillendiriyor. Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Kırşehirspor ile ilgili müjdesi spor camiasında büyük sevinç yaşattı.

Bu haberin ardından Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Evet ortada Belediyenin bu takımı alacağı haberleri var. Bizler bu takımı en iyi şekilde liglerde mücadele etmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Kırşehirspor’un bulunduğu yer gerçekten bizleri olduğu gibi halkımızı da derinden üzüyor. Bu hafta ekibimiz ile bir araya gelerek gerekli çalışmaları yapıp önce yönetimimiz oluşturup ardından hoca ve transfer çalışmalarımıza başlayacağız. Artık bu takım el birliği ile hak ettiği yerlere gelecek. Kırşehirspor taraftarlarında sadece sabır istiyorum. Tabiki sabır istediğimiz gibi de desteklerine de hiç olmadığımız kadar ihtiyacımız olacak       “ dedi.

Başkan Bahçeci’nin bu ifadeleri sonrasında Kırşehirspor başkanı Levent Akçakoca ve yönetiminin istifa etmesinin ardından yapılacak olağan üstü kongrede Veli Şahin ve yönetimi Kırşehirspor’da görevi alacak.

Haber ve Foto: Salih HANÇER