Bornova Yeşilovaspor'dan Net Galibiyet

Bornova Yeşilovaspor'dan Net Galibiyet

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta zirve mücadelesi veren Bornova Yeşilova, deplasmanda Havran Fatih Belediyespor'u 3-1 mağlup etti ve devreyi 3 puanla tamamladı

Murat Çaydemir'in yıldızlaştığı maçta dakikalar 40'ı gösterdiğinde sahneye Weston çıktı ve skoru 1-0 yapan golü kaydetti. İlk yarıda Yeşil kahverengililer 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda baskılı futbolunu sürdüren Bornova Yeşilova'da Murat Çaydemir'in 70. dakikada Ogün Bulut'a al da at dercesine gönderdiği pası filelerle buluşunca, Bornova Yeşilova 2-0 öne geçti. Golden sonra iyice rahat futbol sergileyen Bornova Yeşilova, sahanın ve maçın yıldızı Murat Çaydemir yine sahneye çıktı ve 82. dakikada Malik Tahirler'e verdiği pas, golle sonuçlanınca İzmir temsilcisi 3-0 öne geçti. Maçın son dakikalarında Havran ekibi penaltı kazandı. Atışı Muhammed gole çevirdi ve maç Bornova Yeşilova'nın 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Yeşil kahverengiler aldığı bu galibiyetle puanını 20 yaparken, devreyi 6. sırada tamamladı. Havran Fatih Belediyespor ise ligin son sırasında devreyi tamamladı.

 Haber: Yılmaz ÖZLAHLAN-Egespor Life