Bursa Derbisi Yıldırım Belediyespor'un

Bursa Derbisi Yıldırım Belediyespor'un

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8.Grupta Bursa derbisinde Yıldırım Belediyespor, zorlu maçta Gülbahçespor’u 2-0 mağlup ederek lider Somaspor’la olan puan farkını 2’ye indirdi.

Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanan müsabakada Lacivert-Turkuazlılar etkili bir oyun sergiledi.

Mücadele gücü yüksek düzeyde olan karşılaşmanın 43.dakikasında Yıldırım Belediyespor, Serhan Karahan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti.

İlk 45 dakikanın bu sonuçla tamamlanacağı beklenirken devrenin uzatma dakikalarında Mustafa Salış, ev sahibi ekibi 2-0 öne geçiren golü Gülbahçespor ağlarına bıraktı.

İkinci yarıda da üstün bir oyun sergileyen ve rakibe gol şansı tanımayan Yıldırım Belediyespor, Bursa derbisinden 3 puanla ayrılan taraf oldu.

19 Haftası geride kalan Ligde 17 karşılaşmada 12 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Yıldırım Belediyespor, puanını 40’a yükselterek ikinci basamakta yer almayı sürdürdü.

Lider Somaspor’un Çiğli Belediyespor deplasmanında 0-0 berabere kalmasıyla puan farkını 2’ye indiren ve Manisa ekibinden 1 maç eksiği bulunan Lacivert-Turkuazlılar, 20.Hafta’da Somaspor deplasmanında liderlik koltuğunu devralmak için mücadele edecek.
Haber ve Foto:Bursaamator.org