Çiğli Belediyespor Galibiyeti Kaçırdı

Çiğli Belediyespor Galibiyeti Kaçırdı

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Çiğli Belediyespor, deplasmanda Yalova Kadıköyspor ile 1-1 berabere kaldı

Maçın başından sonuna kadar etkili oynayan Çiğli Belediyespor, rakibin kontra ataklarla pozisyon ürettiği maçta İzmir temsilcisi galibiyeti kaçırdı ve 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekipte girdikleri net fırsatlardan yararlanamadı ve devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıda dakikalar 50’yi gösterdiğinden Batuhan’ın duran toptan açtığı ortaya Ufuk Karabulut iyi yükseldi ve kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi. Bu golden sonra 1-0 öne geçen Çiğli Belediyespor, ikinci golü bulmak adına baskı kurdu, fakat sonuç alamadı. Mücadelenin 80. dakikasında penaltı kazanan Yalova Kadıköyspor, Emin’in ayağından bulduğu golle 1-1’lik beraberliği yakaladı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Çiğli Belediyespor, deplasmandan 1-1 beraberlikle ayrılarak 1 puanı hanesine yazdırdı. Çiğli Belediyespor aldığı beraberlikle puanını 19 yaptı ve haftayı 4. sırada tamamladı. Yalova Kadıköyspor ise 9 puanla 9. sırada yer aldı.

Haber:Yılmaz Özlahlan-Ege spor Life