Cumhuriyet Üniversitesinde Teknik Kadro Belli Oldu

Cumhuriyet Üniversitesinde Teknik Kadro Belli Oldu

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Cumhuriyet Üniversitesinde teknik kadro belli oldu.

Cumhuriyet Üniversitesinden yapılan açıklama şöyle; 

2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek takımımızın teknik heyeti belli olmuştur. Hayırlı olsun, başarılar dileriz.
Teknik Sorumlumuz Tuncay Doğan: Daha önceki yıllarda Zara Belediyesporu 3. lige çıkaran ve birçok takımda başarılı işler yapan Tuncay Doğan Hocamız hoş geldiniz.
Antrenörümüz Cüneyt Kasap: Kulübümüzün eski sporcusu ve teknik sorumlusu olarak görev yapan ve profesyonel olarak birçok kulüpte başarılı şekilde eden temsil eden Cüneyt Kasap hocamızı yeniden aramızdan görmekten mutluyuz.
Sportif Direktörümüz Oğuzhan Çetin: Daha önce kulübümüzde ve farklı takımlarda başarılı şekilde sporcu olarak hizmet veren ve Beden Eğitimi Spor Yöneticiliği mezunu olan Oğuzhan Çetini yeniden aramızda görmekten mutluyuz.
Kaleci Antrenörümüz Abdulkerim Özden: Daha önce birçok takımın profesyonel ve amatör kalesini başarı ile terleten Abdulkerim Özden hocamız hoş geldiniz.
Malzeme Sorumlumuz Mehmet Orhan: Daha önce de kulübümüzün malzeme sorumlusu olarak görev yapan Mehmet Orhanı yeniden aramızda görmekten mutluyuz.