Doğan Cankurtaran'dan Açıklama

Doğan Cankurtaran'dan Açıklama

BAŞARILI KALECİ DOĞAN CANKURTARAN'DAN TEŞEKKÜR VE SEZON DEĞERLENDİRMESİ

Geride bıraktığımız sezon Ünye 1957 Spor'un kalesini koruyan ve kaptanlığını yapan başarılı kaleci Doğan Cankurtaran sezona dair açıklamalarda bulunarak sezon boyunca kendilerine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek şu sözlere yer verdi ;

2017-2018 Futbol Sezonunda Ünye 1957 Spor’un tarihinde katıldığı ilk Bal Ligi mücadelesinde ,ligin başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar şampiyonluğa en yakın takım olarak Bölgesel Amatör Lig 4.Grubu şampiyon bitiren Fatsa Belediyespor'un arkasından 2.sırada tamamladık.

Başta Ünye Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çamyar’a, bize her zaman vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ederim.Kulüp Başkanımız Abdullah Sarı’ya ve bu ekibi bir araya toplayan Belediye Başkan yardımcımız ve Basın sözcümüz Sayın Erhan Eren Eren beye ,teknik Ekibimize,takım arkadaşlarıma,tesis çalışanlarına ve büyük Ünye 1957 Spor taraftarına teşekkür ederim.

Lige şampiyonluk parolasıyla başladık fakat ;biliyorsunuzki grubumuz Bölgesel Amatör Ligde 12 Grup içerisinde en iddialı ve zorlu gruptu daha önceki senelerde 2.Lig ve 3.Ligde mücadele etmiş birçok il ve ilçe takımları içerisinde boy gösterdiğimiz bu ligde yeni yapılanan bir Ünye 1957 Spor olarak başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum.

Rakibimiz Fatsa Belediyespor'u da geçirdikleri başarılı bir sezon için tebrik ediyor ve 3.Ligde başarılar diliyorum.Kendi adıma bir değerlendirme yapacak olursam,3.Lig bütçeleriyle yönetilen bu liglerde bu kadar tecrübesiz hakemlerin ve adaletsiz bir statü içinde federasyonu göreve davet ediyor,arkadaşlarımın ve Teknik ekibin göstermiş olduğu sabır ve performanstan dolayıda tebrik ve teşekkür ediyorum .

Ama şundan eminim ki Ünye 1957 Spor camiası ve futbolu iyi bilen, başarıya aç bir Ünye şehri gelecek sezon için şampiyonluğun en büyük adayı olacaktır.

Üzülerek söylemek istiyorumki keşke ligi 2.değil 5.bitirseydik canımız kanımız babamız ŞABAN abimiz hayatta ve yanımızda olsaydı..

Saygılarımla Doğan Cankurtaran 55