Edirnespor Lider Gitti Lider Geldi

Edirnespor Lider Gitti Lider Geldi 

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta haftaya lider olarak giren ve en yakın rakibi Modafen deplasmanına giden Edirnespor rakibi ile 1-1 berabere kalarak 18’inci haftayı da rakibi ile puan farkını koruyarak lider olarak kapattı.

Üçüncü sırada bulunan ve Edirnespor ile arasında 3 puan bulunan Kartalaspor’da haftayı Uzunköprüspor karşısında berabere kalarak puan kaybıyla kapadı.
Edirnespor zorlu Modafen deplasmanında maçın henüz başında Uğur Kapısız’ın golüyle 1-0 öne geçerek ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Modafenspor ikinci yarıda bir gol bularak skoru 1-1’e getirdi. Maçta başka gol çıkmayınca her iki takım da birer puana razı oldular.
Maç öncesi 5 otobüs ile Modafenspor maçına gitmeye hazırlanan Edirnespor taraftarları, seyirci yasağı gelmesi üzerine Edirnespor’u maçta destekleyemediler.
Edirnespor gelecek maçını Edirne’de grup dördüncüsü Yeşilköyspor ile oynayacak.

Modafenspor: Hüseyin Karagedik, Gökhan Kuloğlu, Doğan Zincir, Furkan Kaygın, Ozan Girgin, Ceyhun Yelkenci, Umut Uysal, Aydın Kuzu, Enes Yıldırım, Yunus Emre Ayaz, Vladislav Kormishin.
Yedekler: M.Eren Soylu, Sinan Yeniceli, Erberk Kaygusuz, Emre Çağlar, Emre Dalgalıdere, Kweku A. Baffoe, Enver Şahin.

Edirnespor: Ahmet Pekgöz, Tugay Sülün, Sertaç Aydın, Onur Atik, Barış Kasaroğlu, Ümit Tuncay, Insa Sylla, Uğurcan Köse, Ali Rıza Gündüz, Uğur Kapısız, Atakan Serin.
Yedekler: Erman Sarı, Furkan Taşdemir, Ahmet Şahin, Şahin Fırat, Onur Güdül, Serhat Görmen, Alp Afşin.

Haber ve Foto: Spor Extra