Grubumuzda Namağlup 4 Takım Kaldı

Grubumuzda Namağlup 4 Takım Kaldı 

Bölgesel Amatör Lig 4.grupta hafta sonunda Belen Belediyespor karşısında 1 puan alarak şehre dönen Nevşehir Spor’un da yer aldığı grupta 4 takım mağlubiyet yüzü görmedi. 

Ligin geride kalan üç haftasında 2 galibiyet ve bir beraberlik ile topladığı 7 puanla grupta averajla ikinci sırada yer alan Nevşehir Spor aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımları arasında da yer alıyor. 

Rakip fileleri 4 kez havalandıran, kendi kalesinde ise 1 gol gören Kırmızı Beyazlılar üç haftada kalesini gole kapatan ve averajla liderliğini sürdüren Talasgücü Belediyespor'un ardından lideri takibine devam ediyor. 

Yozgat Spor, 7 Mart Kadirli Demirspor ve Aksaray Belediyespor takımlarının 6’şar puanla lideri takip ettiği grupta ilk üç hafta sonunda Nevşehirspor averajı en iyi 4 takım arasında yerini aldı. Bu arada üç haftada bir galibiyet, 2 beraberlik alan Kayseri Şeker Spor rakip fileleri 8 kez havalandırıp kalesinde hiç gol görmeyerek averajı en iyi takım durumunda. 

3 hafta sonunda 13 takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Ligi 5. Grupta Ceyhan, Kilis Belediyespor, Belen ve Azatlıspor takımları ise alt sıralarda bulunuyor.  

Haber Mustafa ferveren