Şampiyonluk Kupasını Alıp Ramazan Şahin'e Götüreceğiz

Şampiyonluk Kupasını Alıp Ramazan Şahin'e Götüreceğiz

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Sultangazispor taraftarlar derneğinde yeni sezon ile ilgili açıklama geldi. 
Ayrıca geçtiğimiz günlerde elim bir saldırı sonucunda vefat eden  Ramazan Şahinin mezarına şampiyonuk kupasını götürmek istiyorlar.

Sultangazispor Taraftalar Derneğinin yapmış olduğu basın açıklaması şöyle;

"Sultangazispor Kulübü Bölgesel Amatör Ligde 7.Sezona Çıkmak İçin Hazırlıkları Tüm Hızıyla Sürdürmekte.Gelinen Noktada Sultangazispor'un Profesyonel Olamayışının Altında Birçok Neden Yatmaktadır. Kulübün Bütün Yükünün Yönetim Kurulunun Sırtlarına Bırakılmış Olması,İlçe Halkının Takımımızdan Bir Haber Olması vb. Nedenlerden Dolayı Takımımız Profesyonel Lig Pencerelerini Bir Türlü Aralayamamaktadır.
2017-2018 Sezonunun Sultangazispor Taraftarlar Derneği Açısından Önemi Yakın Bir Zamanda Elim Bir Saldırı Sonucunda Kaybettiğimiz Kardeşimiz Ramazan Şahin'in Vefatından Sonra Daha da Önemli Bir Hal Almıştır.Çünkü Bizler Bu Sezon Profesyonel Lig Kupasını Ramazan Şahin Kardeşimize Götürmek İçin Elimizden Geleni Yapacağız.
Sultangazispor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Olarak Bu Talebimizi İlettiğimiz,Kulüp Yönetimimiz Ellerindeki Tüm Olanaklarını Kullanarak Profesyonel Lig Hedefine Uygun Bir Kadro Oluşturmuşlardır.Fakat Oluşan Bazı Maddi Sıkıntıların Aşılması İçin;
Sultangazispor Her Daim Destekçisi Olan İlçe Kaymakamımız Sn.Ali USLANMAZ Beyenfendiden,Belediye Başkanımız Sn.Cahit ALTUNAY Beyefendiden,Sultangazi İlçesindeki Siyasi Parti İlçe Başkanlarımızdan ve STK lar İlçemizin İş Adamlarından,İlçe Halkından Çıkmış Olduğumuz Bu Yolda Maddi Anlamda Desteklerine Her Zamankinden Fazla İhtiyacımız Olduğunu ve Bu Destek Taleplerinin Sözde Bırakılmaması Temenni Ediyoruz.
Profesyonel Lig Hedefleri Doğrultusunda Sultangazispor Taraftarlar Derneğinin Üzerine Düşecek Tüm Sorumlulukları Gözünü Kırpmadan Yerine Getireceğini Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz."
Sultangazispor Taraftlar Derneği Yönetim Kurulu