Yatağanspor'un Çıkışı Sürüyor

Yatağanspor'un Çıkışı Sürüyor

Bölgesel Amatör Lig 8.grupta Yatağanspor hafta sonu deplasmanda karşılaştığı Şuhut Belediye Hisarspor'u farklı yendi. Şuhut Belediye stadında oynanan müsabakayı konuk takım Yatağanspor Şuhut Belediye Hisarspor'u 5-0 yendi.

Yatağansporda ligin 2.yarısında takımın başına geçen Yiğit Yurtaydın ve ekibiyle çıkışı sürüyor. İlk yarıda oynadıkları maçlar sonunda 14 puan toplayan Yatağanspor ikinci yarıda oynadığı 7 maçta 10 puan topladı. 

Müsabakanın 15.dakikasında sağ kanattan gelişen Yatağanspor atağında Osman Kocaağaç'ın yaptığı ortaya Simay Emlek kafayla vurarak takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi.  

22.dakikada Yatağanspor'dan Mustafa Yıldırım'ın uzaktan vurduğu şut ağlarla buluşturarak skoru 2-0 a getirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

Yatağanspor'da ikinci yarının başında oyuna giren Berkant Ekim 55.dakikasında kaleci Engin Küçük ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek takımını deplasmanda 3-0 öne geçirdi.  

Bu golden hemen sonra 59.dakikada Batuhan Günay Yatağanspor'un 4.golünü attı. 65.dakikada ise Şuhut Belediye Hisarspor'dan Murat Kurt'un kendi kalesine attığı gol ile Yatağanspor 5-0 öne geçti.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Yatağanspor müsabakayı 5-0 kazandı.

Yatağanspor önümüzdeki hafta evinde Sandıklıspor ile karşı karşıya gelecek. Şuhut Belediye Hisarspor ise evinde Dikili Çandarlı Gücüspor ile karşılaşacak.