Kazanacağız Söz mü ? Söz

Kazanacağız  Söz mü ? Söz

BÖLGESEL Amatör Ligi’ndeki tek temsilcimiz Yeşil Kırşehirspor, haftas sonu deplasmanda ligde zor günler yaşayan Yozgatspor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlılar galibiyetten başka hiçbir şey düşünmüyor.

Lige iyi başlayan ve 3 üst üste kaybeden rakibi karşısında sahaya puan ve puanla için çıkacak olan yeşil-beyazlı ekipte dün yapılan çift kale maçta futbolcular galibiyet sözü verdi.

Lige 2-0’lık MKE Kırıkkalespor yenilgisi ile başlayan Yeşil Kırşehirspor, daha sonra evinde Zara Belediyespor’u tek golle yenerek 3 puanla tanışmasının ardından, 3.hafta deplasmanda karşılaştığı Talasgücü Belediyespor’la golsüz berabere kaldı. 2 maçta alınan 4 puanın ardından geçtiğimiz hafta Sivas Demirspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar, Zara maçında olduğu gibi yine 1-0’lık skorla kazanarak puanını 7 yapıp 4.sıraya yükseldi.

Ev sahibi ekip Yozgatspor’da ise işler hiçte iyi gitmiyor. Kırmızı-siyahlı ekip evinde ilk hafta 2-1 kazandığı Nevşehirspor maçı sonrası çıktığı 3 maçın 3’ünü kaybetti. Nevşehirspor’u 1-0’dan gelerek 2-1 yenen Yozgatspor, daha sonra deplasmanda Aksaray Belediyespor’a 1-0, evinde Kayseri Şekerspor’a 3-2 ve son olarak geçtiğimiz hafta deplasmanda Sivas Yıldızeli Birlikspor’a 2-0 kaybetmişti. Sivas ekibine 2-0’lık skorla kaybetmesinin ardından teknik direktör Yahya Ünal ile yollarını ayıran kırmızı-siyahlılar, Feridun Dündar’ı takımın başına getirerek kan değişikliğine gittiler.

3 puanla 11.sırada bulunan Yozgatspor ile 7 puanla 4.sırada bulunan Yeşil Kırşehirspor arasındaki mücadele Pazar günü saat 15.00’da Bozok Stadı’nda oynanacak.

(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)