Isparta 32 Spor'da Flaş Transferler Devam Ediyor

Isparta 32 Spor'da Flaş Transferler Devam Ediyor

KEMAL SABRİ BAYRAKTAR ISPARTA 32 SPOR'DA !
Isparta32 Spor 4. Grup takımlarındaki Çarşamba Spor forması giyen Sol Açık Kemal Sabri Bayraktar'ı renklerine bağladı.
Kemal Sabri Bayraktar KİMDİR?
Samsun spor da futbola başlayan ve profesyonel olarak da takımında da oynayan, Erzin Belediye spor ile 3. Lig tecrübesi de olan 21 yaşında ki kanat oyuncusu 3 sezondur Çarşamba spor da forma giyiyordu. Bu sezon 4. Grup Şampiyonu Yozgat sporun arkasından 2. olan Çarşamba spor da 23 maça çıktı ve 9 gol attı. 11 sarı kart ve 1 kırmızı kart gördü.
Esas mevkisi sol ayağını kullandığından sol açık Olan Kemal Sabri, forvet mevkisinde de oynayabilmektedir.
3 sezonda Çarşamba sporda toplamda 66 maçta 22 gol attı.

MUHAMMET ÖZDEMİR ISPARTA 32 SPOR'da !
Isparta 32 Spor, BAL 10. Grup'ta ikili averajla şampiyonluğu 1877 Alemdağspor'a kaptıran Hendek Spor'dan forvet MUHAMMET ÖZDEMİR'le ile anlaştı.
30 yaşında ki forvet 5 i Türkiye Kupası 95 i BAL olmak üzere 100 maça çıktı. Bu maçlarda 60 gol attı.
Geçen sezonun ilk yarısını BARTINSPOR'da 3ü Kupa 15 Maç 2 si Kupada 12 Gol, ikinci yarısında HENDEK SPOR'da 11 Maç 6 Gol ile oynayan oyuncu tüm sezonda da toplam 4 kez sarı kart gördü.

ŞAMPİYON ORTA SAHA ISPARTA 32 SPOR'DA !
Bu sezon Kelkit Belediye Hürriyetspor ile şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Hakan Çorlak bu sene pembe yeşilli formayı giyecek.
İstanbul'da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi,Genel Sekreter Erhan Oturak ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile görüşen Çorlak kendisini Isparta 32 Sporlu yapan imzayı attı.

Sağ bek Umut Aygün Isparta 32 Spor'da !
Spor Toto Bal Temsilcisi Isparta 32 Spor dış transferde atağa geçti. Pembe-yeşilliler Manavgat Belediyespor dan sağ bek Umut Aygün'le anlaştı. İstanbul'da Kulüp Başkanı Atakan Yazgan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet İpekçi, Genel Sekreter Erhan Oturak ve Teknik Direktör Tarık Söyleyici ile görüşen Aygün yeni sezonda yeşil-pembeli formayı giyecek.

Haber:Levent Doğan-Spor Özel Amatör Lig