Kırşehirspor’da Kadro Sil Baştan Kurulacak

Kırşehirspor’da Kadro Sil Baştan Kurulacak

Yeşil-beyazlı takımdan, geçen sene kadroda kalan futbolculardan sadece ikisiyle görüşecek

BÖLGESEL Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek Yeşil Kırşehirspor'da 18 Nisan'da başlayan belirsizlik ve sahipsizliğin sona ermesi ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin'in kulüp başkan adaylığını ilan etmesiyle başlayan hareketlilik sürüyor.

Yeşil-beyazlılar, geçen yıl kadrosunda bulunan Serhat Velioğlu ile Aminu Mohammed İbrahim dışında diğer futbolcularla görüşmeyecek. Kırşehir'i çağrılan 5 futbolcu dışında seçmeler yapılacak ve Kırşehir Birinci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından isimleri tespit edilen futbolcularla görüşülecek.

Ağalar Konağı'nda düzenlenen Kırşehirspor'un geleceği ile ilgili toplantıda Kırşehir Valisi Necati Şentürk ile Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli ve İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu kulübün geleceği ile ilgili aldıkları kararı açıkladılar. Başkan Bahçeci, önümüzdeki hafta yapılacak olan olağanüstü kongrede Belediye Başkan Yardımcısı Veli Şahin'in aday gösterileceğini ve güçlü bir kadro ile yola devam edileceğini açıkladı.

Kırşehirspor Başkan Adayı Veli Şahin de, Kırşehirspor'da Bekir Barış Cihan'ın Teknik Direktörlüğe, Salih Eken'in sportif direktörlüğe, Mustafa Koçak ve Sinan Güneş'in yardımcı antrenörlüğe, Serkan Kartal'ın da kaleci antrenörlüğe getirildiğini açıkladı.

Kırşehirspor teknik kadrodan yapılan yazılı açıklamada ise, transferde izlenecek yol açıklandı. Açıklamada şu bilgilere yer verildi: "Takımımızda geçen seneki kadrosundan sadece Serhat Velioğlu ve İbrahim Aminu ile görüşülecektir. Diğer bütün oyuncularımıza vermiş oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Kırşehir'de bulunan bütün amatör takımlara da çağrımız var. Evranspor, Çayağzıspor, Ahi Evran Üniversitesispor, Atakspor, Kamanspor, Mucurspor, Gölhisarspor, Özbağspor ve Kırşehir Gençlikspor kulüpleri, ellerinde yetenekli oyuncular var ise bize bildirmesini bekliyoruz. Kırşehirspor'da oynayacağına inandığınız oyuncuların hepsine talibiz. Tüm antrenör ve yöneticilere duyurulur. Bu süreçte kulüp yöneticilerini ve teknik kadrolarını aramızda görmek ve birlikte hareket etmek isteriz. Kırşehirspor A Takımı'nda yer almak isteyen herkesi 22 -23 Temmuz tarihlerinde seçme ve denenmeye davet ediyoruz. Güneykent Tesisleri'nde saat 17. 00'da gerçekleşecek organizasyona bütün taraftarlarımızı da davet ediyoruz.

(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)