Tekirdağspor'da Üç Transfer

Tekirdağspor'da Üç Transfer

3.lig 2.grup takımlarından Tekirdağspor 3 transfer gerçekleştirdi.

Tekirdağspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Tekirdağsporumuza 1.92 lik Forvet
Teknik ekibimiz ve transfer komitemizin çalışmaları sonucunda , gol yollarında yaşadığımız sıkıntıları gidermek adına yapılan çalışmalarda 3. Lig ekiplerinden Elazığ Karakoçan FK da forma giyen Barış Kazer İle anlaşmaya vardık .
Yıllarca 3. Lig kulüplerinde forma giyen Barış Kazer 32 yaşında ,300 e yakın profesyonel maçı var .Hedeflerimizde katkı sağlayacağını düşündüğümüz , siz değerli taraftarlarımızın gönlünü fethedeceğine inandığımız ,tecrübeli arkadaşımıza Tekirdağsporumuza hoşgeldin diyoruz .

Tekirdağsporumuza tecrübeli sağ kanat 
Teknik ekibimiz ve transfer komitemizin çalışmaları sonucunda , yapılan çalışmalarda 3. Lig ekiplerinden Antalya Kestel Sporda da forma giyen Güner Okay İle anlaşmaya vardık .
Yıllarca 3. Lig kulüplerinde forma giyen Güner Okay 28 yaşında ,200 profesyonel maçı var , bu müsabakalarda 42 gole imza atan Güner’e Tekirdağsporumuza hoşgeldin diyoruz .
Tekirdağsporumuza 22 yaşında profesyonel forvet . 2017-2018 sezonunda Kulübümüzde forma giymiş genç sporcu Muhammed Oğuzhan Ceylan kardeşimizle anlaşmaya
Kulübümüze tekrardan hoşgeldin diyoruz.

Tekirdağspor Kulüp Başkanı 
Mülahim Kuru