Yabanlıspor İyi Futbolunu Skora Yansıtamadı

Yabanlıspor İyi Futbolunu Skora Yansıtamadı

STAD: Ahi Evran Üniversitesi

HAKEM: Ümitcan Durdu

MUCUR YABANLISPOR: (İlk yarı): Serdar**, Şükrü**, Emre**, İsa**, Burak**, Hacı Koray**, Seyithan**, Ertuğrul**, Yunus Emre**, Mevlüt**, Yunus**

MUCUR YABANLISPOR: (İkinci yarı): Yunus Emre Ersoy**, Onur**, Mert**, Yiğit**, Cihan**, Serdar Özmen**, Mertcan**

ANTRENÖR: Sıtkı Zafer Özbek

KAYSERİ SAĞLIKSPOR: Yakup****, Adem**, Ömer**, Mustafa**, Furkan**, Gökhan**, Ziya**, Okan**, Mevlüt**, Cüneyt**, Eray**, Fatih**, Veysel**, Batuhan**, Mücahit**, Hasan**, Mehmet Can**

GOLLER: Dk.64 Mert (Yabanlıspor), Dk.48 Mevlüt (Kayseri Sağlıkspor)

Sarı-siyahlılar, sezonun 5’inci hazırlık maçında Sağlıkspor ile 1-1 berabere kaldı

YABANLISPOR İYİ FUTBOLUNU SKORA YANSITAMADI: 1-1

BÖLGESEL Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Mucur Yabanlıspor, 2019-2020 sezonu hazırlıkları çerçevesinde 4’üncü hazırlık maçında Kayseri Süper Amatör Küme ekiplerinden Sağlıkspor ile karşılaştı. Daha önce Aksaray Eşmekayaspor, Kayseri Talasspor, Kırşehir Belediyespor U19 takımıyla karşılaşan sarı-siyahlılar, 4’üncü karşılaşmasında Sağlıkspor ile karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.

Cumartesi günü Ahi Evran Üniversitesi Stadyumunda karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. İkinci yarıya etkili başlayan Sağlıkspor, 48’inci dakikada Mevlüt ile 1-0 öne geçti. Yabanlıspor bu gole 64’üncü dakikada Mert ile cevap verdi ve mücadeleye denge geldi.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmadı ve Yabanlıspor ile Sağlıkspor arasında oynanan hazırlık müsabakası karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Mucur Yabanlıspor yeni sezon hazırlıklarına tam gaz devam edecek.

İŞTE İLK YARI FİKSTÜRÜ: İskenderunspor (İ), Ceyhanspor (D), İçel İdmanyurduspor (İ), İdmanyurdu 1925 (D), Kapadokya Göremespor (İ), Sorgun Belediyespor (İ), Yahyalıspor (D), Reyhanlıspor (İ), Pozantıspor (D), Mersin BŞB Meski (İ), Tüyzüspor (D), Eşmekaya Sultanhanıspor (İ), Talasgücüspor (D).

(HABER-FOOĞRAFLAR: SALİH HANÇER)