Yıldızeli’nin Sadece 2 Galibiyeti Bulunuyor

Yıldızeli’nin Sadece 2 Galibiyeti Bulunuyor

BÖLGESEL Amatör Ligi’nde hafta sonu kendi sahasında Sivas Yıldızeli Birlikspor’la karşılaşacak olan Yeşil Kırşehirspor’un rakibinin ligdeki kötü performansı dikkat çekiyor.

Kırmızı-siyahlı ekip 8 maçın sadece 2’sini kazanırken, diğer 6’sınıda mağlup oldu.

Yıldızeli Birlikspor’un grupta istikrarı pek bulunmuyor. Genelde inişli bir grafik çizdiği görülen rakip takım, ligin ilk haftasında alınan 3-1’lik Zara Belediyespor yenilgisinin ardından, ikinci hafta kendi sahasında Talasgücü Belediyespor’a ise tek golle kaybetti.

Üçüncü hafta ise Sivas Demirspor’a konuk olan kırmızı-siyahlı ekip, bu maçı da 1-0’lık skorla kaybetmesinin ardından, dördüncü hafta kendi sahasında konuk ettiği Yozgatspor’u 2-0’lık skorla geçerek ilk galibiyetini almıştı.

Yozgat galibiyetinin ardından deplasmanda başkent ekibi Çubukspor’a 2-0’lık skorla boyun eğen Sivas ekibi, beşinci haftada da kendi sahasında Nevşehirspor’a 2-1’liks skorla yenilmekten kurtulamamıştı.

Kırmızı-siyahlı ekip ligin en farklı yenilgisini ise Aksaray Belediyespor’a 5-2 mağlup olarak almıştı. Aksaray yenilgisi sonrası sahasında Kayseri Şekerspor’u da 3-2’le geçen Yıldızeli Birlikspor ikinci galibiyetini almıştı.

Genel olarak bakıldığında 8 maça çıkan Sivas ekibi 2 galibiyet 6 yenilgi alarak rakip filelere attığı 9 gole karşılık kalesinde ise 16 gol gördü.

(Haber-Fotoğraf: Salih HANÇER)