Uzunköprü Spor Kulübü Yeni Başkanı
Uzunköprü Spor Kulübü Yeni Başkanı
Uzunköprü Spor Kulübü Yeni Başkanı
Geçtiğimiz hafta yapılan olağan Genel kurul sonrası Uzunköprüspor yeni seçilen Yönetim Kurulu kendi arasında görev bölümü yaptı.
Geçtiğimiz dönem yönetim kurulu üyesi Futbolu seven daima futbolcularla ilgilenen abi kardeş ilişkisini sürdüren Selçuk Akbulut Uzunköprüspor’un yeni başkanı oldu.
Uzunköprüspor Kulubü yazılı açıklama ile görev bölümü dağılımını duyurdu.Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Selçuk Akbulut’un yürüttüğü yeni yönetimde görev dağılımı şu şekilde oluştu:
Asbaşkan Yavuz Varol, Başkan Yardımcısı Atacan Akdemir, Futbol Şube Sorumlusu Cenk Çobanoğlu, Muhasip Recai Alkış, Basın Sözcüsü Osman Akgün, Genel Kaptan Cem Ertek, Kulüp Müdürü Yılmaz Arı, Stad ve Taraftarladan Sorumlu Başkan Yardımcıları Kazım Gürkan Kır ve Suat Gündüz, İdari ve Mali İşler ve Altyapıdan Sorumlusu Başkan Yardımcısı Engin Bulut, Altyapı Sorumluları Alper Ataş, Engin Bulut ve Başkan Yardımcıları Adnan Yayalar, Soydan Aytin, Yıldız Kılıç, Mustafa Ravalı ve İsmail Şenbaş'tan oluşmuştur.
Ayrıca Transfer Komitesi; Cenk Çobanoğlu, Cem Ertek, Atacan Akdemir, Soydan Aytin ve Yavuz Varol'dan oluşmuştur.
Akıncılar Taraftarlar Birliği olarak Kulübümüze ve İlçemize hayırlısı olsun. Başta yeni başkanımız Sn. Selçuk AKBULUT olmak üzere tüm yönetim kuruluna başarılar diler ve Allah'tan hayırlara vesile kılmasını niyazederiz.
AKINCILAR TARAFTARLAR BİRLİĞİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.