1074 Çankırı Yönetimi Ziyaretlerde Bulundu, Hoca Belli Oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.06.2019 - 00:00, Güncelleme: 18.06.2019 - 00:00 2778+ kez okundu.
 

1074 Çankırı Yönetimi Ziyaretlerde Bulundu, Hoca Belli Oldu

1074 Çankırı Yönetimi Ziyaretlerde Bulundu, Hoca Belli Oldu Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1074 Çankırıspor yönetimi bir dizi ziyaretlerde bulundu. 1074 Çankırıspor teknik direktör Fahri Aytaç ile yola devam edilecek. 1074 Çankırıspor yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri gün boyunca bir takım ziyaretler gerçekleştirdi. Günün ilk ziyaretini Çankırı Valisi Sayın Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret ederek gerçekleştiren 1074 Çankırıspor yönetim Kurulu, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sayın Sadettin Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ekrem Gerginci ,ÇATSO Başkanı Sayın Hayrettin Çelikten,Çankırı Baro Başkanı Sayın Erkan Köroğlu'nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hayrettin Çelikten'in 1074 Çankırıspor yönetim kuruluna vermiş olduğu öğle yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Arslan basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada yeni sezonda takımımızın başında Fahri Aytaç'ın kalacağını açıklarken, takımın 10 Temmuza kadar transferi bitireceğini ve Çankırı'ya layık bir takım kurulacağını söyledi.  

1074 Çankırı Yönetimi Ziyaretlerde Bulundu, Hoca Belli Oldu

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1074 Çankırıspor yönetimi bir dizi ziyaretlerde bulundu. 1074 Çankırıspor teknik direktör Fahri Aytaç ile yola devam edilecek.

1074 Çankırıspor yönetim Kurulu Başkanı Alaattin Arslan ve Yönetim Kurulu üyeleri gün boyunca bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

Günün ilk ziyaretini Çankırı Valisi Sayın Hamdi Bilge Aktaş'ı makamında ziyaret ederek gerçekleştiren 1074 Çankırıspor yönetim Kurulu, Çankırı İl Emniyet Müdürü Sayın Sadettin Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ekrem Gerginci ,ÇATSO Başkanı Sayın Hayrettin Çelikten,Çankırı Baro Başkanı Sayın Erkan Köroğlu'nu ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hayrettin Çelikten'in 1074 Çankırıspor yönetim kuruluna vermiş olduğu öğle yemeğinde konuşan Kulüp Başkanı Alaattin Arslan basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada yeni sezonda takımımızın başında Fahri Aytaç'ın kalacağını açıklarken, takımın 10 Temmuza kadar transferi bitireceğini ve Çankırı'ya layık bir takım kurulacağını söyledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.