1074 Çankırıspor'da Şok İstifa

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 18.01.2021 - 00:00 2401+ kez okundu.
 

1074 Çankırıspor'da Şok İstifa

1074 Çankırıspor'da Şok İstifa Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulu üyleri istifa ettiklerini açıkladılar 1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan'ın yaptığı açıklama şöyle; Çok kıymetli taraftarlarımız 1074 Çankırı spor yönetim kurulu olarak toplu halde görevi bırakıyoruz. Ülkemize ve memleketimize büyük hasarlar bırakan Covid-19 belası ne yazık ki bizleri de vurdu. Yönetim kurulu olarak önümüzü göremediğimiz için görevi bırakıyoruz. Bizlere bugüne kadar maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederiz.  En yakın zamanda kongre tarihi açıklayacağımızın bilinmesini isteriz. Son 2 yılda kulübümüzü getirdiğimizi nokta ortada, umarız bizden sonrakiler kulübü daha iyi yerlere getirir ve şehrin istediği başarıları ulaştırır. Bir şehrin futbol takımının başarılı olabilmesi için şehrin tüm paydaşlarının bir arada olması gerekmektedir. Umarız bizden sonraki süreçte bu birlik yakalanır. Yönetim Kurulu Adına Başkan  Alaattin Arslan

1074 Çankırıspor'da Şok İstifa

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan ve yönetim kurulu üyleri istifa ettiklerini açıkladılar

1074 Çankırıspor Başkanı Alaattin Arslan'ın yaptığı açıklama şöyle;

Çok kıymetli taraftarlarımız
1074 Çankırı spor yönetim kurulu olarak toplu halde görevi bırakıyoruz. Ülkemize ve memleketimize büyük hasarlar bırakan Covid-19 belası ne yazık ki bizleri de vurdu. Yönetim kurulu olarak önümüzü göremediğimiz için görevi bırakıyoruz. Bizlere bugüne kadar maddi ve manevi destek olan herkese teşekkür ederiz. 
En yakın zamanda kongre tarihi açıklayacağımızın bilinmesini isteriz. Son 2 yılda kulübümüzü getirdiğimizi nokta ortada, umarız bizden sonrakiler kulübü daha iyi yerlere getirir ve şehrin istediği başarıları ulaştırır.
Bir şehrin futbol takımının başarılı olabilmesi için şehrin tüm paydaşlarının bir arada olması gerekmektedir. Umarız bizden sonraki süreçte bu birlik yakalanır.
Yönetim Kurulu Adına
Başkan 
Alaattin Arslan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.