1451 Trabzonspor, AfjetAfyonspor'u mağlup etti

2.Lig 06.02.2022 - 17:32, Güncelleme: 07.02.2022 - 04:06 2981+ kez okundu.
 

1451 Trabzonspor, AfjetAfyonspor'u mağlup etti

Afyon Atatürk Stadyumu'nda sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maçta, ligin ikinci sırasında yer alan 1461 Trabzonspor, AfjetAfyonspor'u 1-0 mağlup etti.

  İsteniş Hakan TÜPLEK (Afyonkarahisar İGFA) - TTF 2. Lig'de ev sahibi AfjetAfyonspor seyirci desteğini de arkasına alarak maça müthiş bir baskı ile başladı. Orta sahadan rakip kaleye yüklenmek isteyen Mor-Beyazlı ekip atakları 1461 Trabzonsporlu oyuncular tarafından kesildi. İstediği oyunu oynayamayan rakip oyuncuları geçemeyen ev sahibi ilk yarı aradığı golü bulamadı. Rakip 1461 Trabzonspor da orta alandan oyunu sürdürmekte kararlı olunca oyun kitlendi. Rakipler birbirine üstünlük sağlayamayınca devreye golsüz eşitlikle gittiler. İkinci devreye tutuk başlayan ve ilk devreden çok farklı bir oyun ortaya koyan AfjetAfyonspor gol için umutlanacak pozisyon dahi üretemedi.  Caner Aktaş deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra kısa süreli saha olaylarında hakem 3 sarı 1 kırmızı kart ile oyuncuları cezalandırdı. Maçta başka gol olmayınca 1461 Trabzonspor şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettirirken, AfjetAfyonspor puan cetvelinde 8. Sıraya geriledi.
Afyon Atatürk Stadyumu'nda sezonun seyirci rekorunun kırıldığı maçta, ligin ikinci sırasında yer alan 1461 Trabzonspor, AfjetAfyonspor'u 1-0 mağlup etti.

 

İsteniş Hakan TÜPLEK (Afyonkarahisar İGFA) - TTF 2. Lig'de ev sahibi AfjetAfyonspor seyirci desteğini de arkasına alarak maça müthiş bir baskı ile başladı.

Orta sahadan rakip kaleye yüklenmek isteyen Mor-Beyazlı ekip atakları 1461 Trabzonsporlu oyuncular tarafından kesildi.

İstediği oyunu oynayamayan rakip oyuncuları geçemeyen ev sahibi ilk yarı aradığı golü bulamadı. Rakip 1461 Trabzonspor da orta alandan oyunu sürdürmekte kararlı olunca oyun kitlendi.
Rakipler birbirine üstünlük sağlayamayınca devreye golsüz eşitlikle gittiler.

İkinci devreye tutuk başlayan ve ilk devreden çok farklı bir oyun ortaya koyan AfjetAfyonspor gol için umutlanacak pozisyon dahi üretemedi. 

Caner Aktaş deplasmanda takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra kısa süreli saha olaylarında hakem 3 sarı 1 kırmızı kart ile oyuncuları cezalandırdı.

Maçta başka gol olmayınca 1461 Trabzonspor şampiyonluk yolunda iddiasını devam ettirirken, AfjetAfyonspor puan cetvelinde 8. Sıraya geriledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.