1911 Çerkezköy’de Teknik Direktörlük İçin Dört Seçenek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2017 - 00:00, Güncelleme: 03.07.2017 - 00:00 1712+ kez okundu.
 

1911 Çerkezköy’de Teknik Direktörlük İçin Dört Seçenek

1911 Çerkezköy’de Teknik Direktörlük İçin Dört Seçenek Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından 1911 Çerkezköyspor'da hoca kim olacak? 1911 Çerkezköyspor’un çiçeği burnunda emekli öğretmen başkanı Uğur Erem geç başlanan çalışmaları hızlandırmak için kolları sıvadı. Bu hafta içinde yeni teknik direktörle el sıkışılacak. Başkan Uğur Erem, Bölgesel Amatör Lig  ve 3’ncü Lig tecrübeli dört teknik adamla görüştüklerini, seçenekler arasında geçen sezon son aylarda görev yapan Emre Morgil’in yer almadığını kaydetti Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan, gerek kesin gerek yüksek olasılıkla rakiplerine kıyasla başta teknik heyet ve takım kadrosu oluşumunda şimdiden geride kalan 1911 Çerkezköyspor’da  çiçeği burnunda, mesleği öğretmenlik olan Başkan Uğur Erem makası daraltmak için var gücüyle çalışmalara başladı. Başkan Uğur Erem, yaptığı  açıklamada yeni sezonda takımı çalıştırmak için dört teknik direktör ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Erem dört ismin de gerek Bölgesel Amatör Lig gerekse TFF 3’ncü Lig tecrübesi olduğunu kaydetti. O LİSTEDE EMRE MORGİL YOK Görüşülen isimlerle ilgili isim açıklamayı doğru bulmayan Uğur Erem buna karşın bir ipucu verdi. O isimler arasında geçtiğimiz sezonun son sekiz haftasında görev yapan, ilk teknik direktörlük deneyiminde takımı Tekirdağ Süper Amatör Lig şampiyonluğuna ve BAL’a sürükleyen Emre Morgil yok. Ancak teknik direktörlüğü öncesi 1911 Çerkezköyspor’da top da koşturan, kongreye doğru yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor ile gönül bağım var. Çalıştır derlerse çalıştırırım, oyna derlerse oynarım” diyen Morgil önümüzdeki sezonun takım kurgusunda yer alabilir. YÖNETİMİ İKİ GÜNDE OLUŞTURDU Geçmişte futbolculuk deneyimi de olan, çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve üyelik de yapan Başkan Uğur Erem bilindiği üzere aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi ve İmar Komisyonu’nda da görev yapıyor. Erem ayrıca Veliköy OSB’nin müteşebbis heyeti üyesi. İlk oturumunda çoğunluk sağlanamayınca ertelenen kongrenin ikinci oturumundan iki gün öncesi Belediye Başkanı Vahap Akay’ın telkiniyle kulüp başkanlığına aday olduğunu belirten Uğur Erem o kısa süreç içinde her yönüyle çok renkli bir yönetim oluşturduklarını belirtti. ÇERKEZKÖY VE VELİKÖY OSB DESTEK OLACAK Başkan Uğur Erem sorumuz üzerine Çerkezköy OSB’nin gerek yönetiminden gerekse sanayicilerinden yönetime giren olmadığını belirtip, “Çerkezköy OSB’de teklif götürdüğümüz arkadaşlar sanayiciliğin getirdiği yoğunluktan sebep yönetimde görev almak istemedi ancak Çerkezköy OSB’den de önemli destekler alacağız” diye konuştu. Buna karşın müteşebbis heyetinde Çerkezköy Belediyesi’nintemsilcileri arasında yer aldığım Veliköy OSB’nin de destekçi olduğunu kaydeden Uğur Erem bu sezon 3’ncü Lig’e yükselmek için mücadele edeceklerini dile getirdi. Haber: Aktan Uslu- Marmara Haber  

1911 Çerkezköy’de Teknik Direktörlük İçin Dört Seçenek

Bölgesel Amatör Ligin yeni takımlarından 1911 Çerkezköyspor'da hoca kim olacak?

1911 Çerkezköyspor’un çiçeği burnunda emekli öğretmen başkanı Uğur Erem geç başlanan çalışmaları hızlandırmak için kolları sıvadı. Bu hafta içinde yeni teknik direktörle el sıkışılacak. Başkan Uğur Erem, Bölgesel Amatör Lig  ve 3’ncü Lig tecrübeli dört teknik adamla görüştüklerini, seçenekler arasında geçen sezon son aylarda görev yapan Emre Morgil’in yer almadığını kaydetti
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan, gerek kesin gerek yüksek olasılıkla rakiplerine kıyasla başta teknik heyet ve takım kadrosu oluşumunda şimdiden geride kalan 1911 Çerkezköyspor’da  çiçeği burnunda, mesleği öğretmenlik olan Başkan Uğur Erem makası daraltmak için var gücüyle çalışmalara başladı. Başkan Uğur Erem, yaptığı  açıklamada yeni sezonda takımı çalıştırmak için dört teknik direktör ile görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Erem dört ismin de gerek Bölgesel Amatör Lig gerekse TFF 3’ncü Lig tecrübesi olduğunu kaydetti.

O LİSTEDE EMRE MORGİL YOK
Görüşülen isimlerle ilgili isim açıklamayı doğru bulmayan Uğur Erem buna karşın bir ipucu verdi. O isimler arasında geçtiğimiz sezonun son sekiz haftasında görev yapan, ilk teknik direktörlük deneyiminde takımı Tekirdağ Süper Amatör Lig şampiyonluğuna ve BAL’a sürükleyen Emre Morgil yok. Ancak teknik direktörlüğü öncesi 1911 Çerkezköyspor’da top da koşturan, kongreye doğru yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor ile gönül bağım var. Çalıştır derlerse çalıştırırım, oyna derlerse oynarım” diyen Morgil önümüzdeki sezonun takım kurgusunda yer alabilir.

YÖNETİMİ İKİ GÜNDE OLUŞTURDU
Geçmişte futbolculuk deneyimi de olan, çeşitli sivil toplum örgütlerinde yöneticilik ve üyelik de yapan Başkan Uğur Erem bilindiği üzere aynı zamanda Çerkezköy Belediye Meclisi üyesi ve İmar Komisyonu’nda da görev yapıyor. Erem ayrıca Veliköy OSB’nin müteşebbis heyeti üyesi. İlk oturumunda çoğunluk sağlanamayınca ertelenen kongrenin ikinci oturumundan iki gün öncesi Belediye Başkanı Vahap Akay’ın telkiniyle kulüp başkanlığına aday olduğunu belirten Uğur Erem o kısa süreç içinde her yönüyle çok renkli bir yönetim oluşturduklarını belirtti.

ÇERKEZKÖY VE VELİKÖY OSB DESTEK OLACAK
Başkan Uğur Erem sorumuz üzerine Çerkezköy OSB’nin gerek yönetiminden gerekse sanayicilerinden yönetime giren olmadığını belirtip, “Çerkezköy OSB’de teklif götürdüğümüz arkadaşlar sanayiciliğin getirdiği yoğunluktan sebep yönetimde görev almak istemedi ancak Çerkezköy OSB’den de önemli destekler alacağız” diye konuştu. Buna karşın müteşebbis heyetinde Çerkezköy Belediyesi’nintemsilcileri arasında yer aldığım Veliköy OSB’nin de destekçi olduğunu kaydeden Uğur Erem bu sezon 3’ncü Lig’e yükselmek için mücadele edeceklerini dile getirdi.
Haber: Aktan Uslu- Marmara Haber

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.