1920 Maraşspor Çalışmalara Devam Ediyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2017 - 00:00, Güncelleme: 07.08.2017 - 00:00 1686+ kez okundu.
 

1920 Maraşspor Çalışmalara Devam Ediyor

1920 Maraşspor Çalışmalara Devam Ediyor Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1920 Maraşspor kendi tesislerinde günde çift idmanla devam ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tesislerinde başlayan hazırlıklarda teknik direktör Kadir Ardıç, oyuncular ile saha içinde kısa bir görüşme yaptı.   Çalışma koşu ve Isınma hareketlerinden sonra dar alanda yapılan kısa pas çalışmasıyla sürdü, antreman dar alanda çift kale maç ve düz koşu ile  sona erdi.   Marastaspor.com'a konuşan 1920 Maraşspor teknik direktörü Kadir Ardıç,'' 2.etap çalışmalarımız bugün başladı ve 18 ağustosta sona erecek, aramızdan ayrılan oyuncu olmadı, bazı kendi alt yapı evlatlarımız yapılan testler sonunda 2.etapta zorluklar çekeceği saplandı, onlara özel proğramlar yapacağız istenilen seviyeye yükselince aramıza katılacaklar.   Evet aramıza katılarlar oldu, gelen oyuncular bizden herhangi bir talepleri olmadan, sadece kendileri geliştirmek için geçen seneki arkadaşlara kattığı değeri düşünerek kulübümüz ile beraber olma arzusundalar.   Araban Belediye  Murat Paslıyer ve Erdekspor Çağatay Ayşim bizimle beraberler, yine aramıza katılan oyuncular olacaktır, onlarıda yönetimimiz açıklayacaktır.   Aramızda yine kendi alt yapıdan evlatlarımız ve diğer takımların alt yapılarından oyuncular var, bu yılda azimli ve istekli bir şekilde yola devam edeceğiz'' dedi. Haber - Kamera: Orhan Külek-Maraştaspor 

1920 Maraşspor Çalışmalara Devam Ediyor

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1920 Maraşspor kendi tesislerinde günde çift idmanla devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tesislerinde başlayan hazırlıklarda teknik direktör Kadir Ardıç, oyuncular ile saha içinde kısa bir görüşme yaptı.
 
Çalışma koşu ve Isınma hareketlerinden sonra dar alanda yapılan kısa pas çalışmasıyla sürdü, antreman dar alanda çift kale maç ve düz koşu ile  sona erdi.
 
Marastaspor.com'a konuşan 1920 Maraşspor teknik direktörü Kadir Ardıç,'' 2.etap çalışmalarımız bugün başladı ve 18 ağustosta sona erecek, aramızdan ayrılan oyuncu olmadı, bazı kendi alt yapı evlatlarımız yapılan testler sonunda 2.etapta zorluklar çekeceği saplandı, onlara özel proğramlar yapacağız istenilen seviyeye yükselince aramıza katılacaklar.
 
Evet aramıza katılarlar oldu, gelen oyuncular bizden herhangi bir talepleri olmadan, sadece kendileri geliştirmek için geçen seneki arkadaşlara kattığı değeri düşünerek kulübümüz ile beraber olma arzusundalar.
 
Araban Belediye  Murat Paslıyer ve Erdekspor Çağatay Ayşim bizimle beraberler, yine aramıza katılan oyuncular olacaktır, onlarıda yönetimimiz açıklayacaktır.
 
Aramızda yine kendi alt yapıdan evlatlarımız ve diğer takımların alt yapılarından oyuncular var, bu yılda azimli ve istekli bir şekilde yola devam edeceğiz'' dedi.

Haber - Kamera: Orhan Külek-Maraştaspor 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.