1926 Bulancakspor'a Amatör Milli Oyuncu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2017 - 00:00, Güncelleme: 12.08.2017 - 00:00 2710+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor'a Amatör Milli Oyuncu

1926 Bulancakspor'a Amatör Milli Oyuncu Sezonu İstanbul Süper amatör lig ekiplerinden Kocasinan formasıyla tamamlayan 1995 doğumlu sol-sağ açık ve forvet pozisyonunda görev alabilen Amatör Milli takımının gözde oyuncusu ile anlaşma sağladı. Geçtiğimiz sezon 28 maçta görev alan Serkan Uysal, Amatör milli takımının 01-09 temmuz arasında Uefa Regions cup kadrosunda yer almıştır. İstanbulspor A.Ş, Avcılar Bldspor ve Karabükspor A.Ş altyapılarında yetişmiştir. Haber:Hüseyin Akçay   

1926 Bulancakspor'a Amatör Milli Oyuncu

Sezonu İstanbul Süper amatör lig ekiplerinden Kocasinan formasıyla tamamlayan 1995 doğumlu sol-sağ açık ve forvet pozisyonunda görev alabilen Amatör Milli takımının gözde oyuncusu ile anlaşma sağladı.
Geçtiğimiz sezon 28 maçta görev alan Serkan Uysal, Amatör milli takımının 01-09 temmuz arasında Uefa Regions cup kadrosunda yer almıştır. İstanbulspor A.Ş, Avcılar Bldspor ve Karabükspor A.Ş altyapılarında yetişmiştir.
Haber:Hüseyin Akçay 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.