1926 Bulancakspor'a Fransa'dan Talip

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2018 - 00:00, Güncelleme: 11.08.2018 - 00:00 2110+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor'a Fransa'dan Talip

1926 Bulancakspor'a Fransa'dan Talip Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede aday çıkmayınca divana kalan köklü takımlardan 1926 Bulancakspor'a Fransa'da yaşayan Bulancaklı iş adamı Erol Beyaz'ın talip olduğu öğrenildi. Yeni yönetimini oluşturmak için Bulancak'a gelen Erol Beyaz Divan Başkanı Mustafa Taranoğlu, Kulüp eski Başkan Yardımcısı Ayhan Özman ve Erkan Başkıran’la birlikte Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve Kulüp Başkanı Erhan yılmaz'ı ziyaret ederek güçlü bir yönetim oluştırmak için istişarelerde bulundu. Haber:Hüseyin Akçay

1926 Bulancakspor'a Fransa'dan Talip

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede aday çıkmayınca divana kalan köklü takımlardan 1926 Bulancakspor'a Fransa'da yaşayan Bulancaklı iş adamı Erol Beyaz'ın talip olduğu öğrenildi.

Yeni yönetimini oluşturmak için Bulancak'a gelen Erol Beyaz Divan Başkanı Mustafa Taranoğlu, Kulüp eski Başkan Yardımcısı Ayhan Özman ve Erkan Başkıran’la birlikte Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve Kulüp Başkanı Erhan yılmaz'ı ziyaret ederek güçlü bir yönetim oluştırmak için istişarelerde bulundu.

Haber:Hüseyin Akçay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.