1926 Bulancakspor'da Başkıran Dönemi Resmen Başladı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.09.2018 - 00:00, Güncelleme: 27.09.2018 - 00:00 3018+ kez okundu.
 

1926 Bulancakspor'da Başkıran Dönemi Resmen Başladı

Aylardır yeni başkanına kavuşamayan BAL 3.Grup Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor'da yeni kulüp Başkanı Erkan Başkıran oldu.Daha önce yapılan kongrede Başkan adayı çıkmayınca Divan kuruluna kalan 1926 Bulancakspor'da Divan Başkanlığına getirilen Mustafa Taranoğlu yaptığı çalışmalar sonucunda,Kulüp Başkanlığını Bulancakspor sevdalısı olan Erkan Başkıran'a teslim etti. Taranoğlu yaptığı açıklamada ; 1926 Bulancakspor'umuzu bir zamanlar tribün liderliği yaptığımız sevgili kardeşim Erkan Başkıran'a teslim ettik.Kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağına inancımız tamdır..Başarılarının daim olması dileklerimle hayırlı uğurlu olsun,dedi. Yeni Kulüp Başkanı Erkan Başkıran ise yaptığı açıklamada ; Öncelikle Ligde bizde varız demek için elimden geleni yapacağım,bugüne kadar Bulancakspor'da görev yapan tüm Kulüp Başkanlarımıza ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum,dedi. Haber - Hüseyin Akçay

Aylardır yeni başkanına kavuşamayan BAL 3.Grup Giresun temsilcisi 1926 Bulancakspor'da yeni kulüp Başkanı Erkan Başkıran oldu.Daha önce yapılan kongrede Başkan adayı çıkmayınca Divan kuruluna kalan 1926 Bulancakspor'da Divan Başkanlığına getirilen Mustafa Taranoğlu yaptığı çalışmalar sonucunda,Kulüp Başkanlığını Bulancakspor sevdalısı olan Erkan Başkıran'a teslim etti.

Taranoğlu yaptığı açıklamada ; 1926 Bulancakspor'umuzu bir zamanlar tribün liderliği yaptığımız sevgili kardeşim Erkan Başkıran'a teslim ettik.Kendisinin bu görevi layıkıyla yapacağına inancımız tamdır..Başarılarının daim olması dileklerimle hayırlı uğurlu olsun,dedi.

Yeni Kulüp Başkanı Erkan Başkıran ise yaptığı açıklamada ; Öncelikle Ligde bizde varız demek için elimden geleni yapacağım,bugüne kadar Bulancakspor'da görev yapan tüm Kulüp Başkanlarımıza ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum,dedi.

Haber - Hüseyin Akçay

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.