1955 BATMAN BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 13.08.2016 - 00:00 3157+ kez okundu.
 

1955 BATMAN BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

1955 BATMAN BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI Bölgesel Amatör Lig 1.grupta mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı. 1955 Batman Belediyespor, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait olan 19 Mayıs Spor Kompleksinde Teknik direktör Yusuf Gönül, yardımcılar Enver Toprak ve kaleci antrenörü Yusuf Altun nezaretinde çalışmalara başladı. Takım genç ve yerli oyuncular ile lig de mücadele edecek. Önümüzdeki günlerde üç transfer daha yapılacak. Batmandaki çalışmalar tamamlandıktan sonra 23 Ağustosta Bolu’da kampa girecek olan Batman Belediyespor çalışmalarına burada devam edecek.   HABER:EROL EMRE

1955 BATMAN BELEDİYESPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig 1.grupta mücadele edecek olan 1955 Batman Belediyespor yeni sezon çalışmalarına başladı.

1955 Batman Belediyespor, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait olan 19 Mayıs Spor Kompleksinde Teknik direktör Yusuf Gönül, yardımcılar Enver Toprak ve kaleci antrenörü Yusuf Altun nezaretinde çalışmalara başladı. Takım genç ve yerli oyuncular ile lig de mücadele edecek. Önümüzdeki günlerde üç transfer daha yapılacak.

Batmandaki çalışmalar tamamlandıktan sonra 23 Ağustosta Bolu’da kampa girecek olan Batman Belediyespor çalışmalarına burada devam edecek.

 

HABER:EROL EMRE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.