1955 Batman Belediyespor'da İç Transferler

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 28.06.2018 - 00:00 2428+ kez okundu.
 

1955 Batman Belediyespor'da İç Transferler

1955 Batman Belediyespor'da İç Transferler Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen 1955 Batman Belediyespor futbol takımımız, iç transferde 9 oyuncu ile sözleşme yeniledi. Geçtiğimiz sezon takımımızda yer alan Okan Toprak, Hakan Karaer, Emre Kanağı, Abdullah Orak, İrfan Ildiz, Celal Geyik, Osman Afşin, Sercan Aslan ve Hasan Zemin ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandı. İç transferde anlaşma sağlanan 9 futbolcumuzu makamında kabul eden Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Doç.Dr.H.Murat ŞAHİN, amaçlarının ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu ve çoğunluğunu Batmanlı yetenekli futbolcuların oluşturacağı bir takım kuracaklarını belirtti.  

1955 Batman Belediyespor'da İç Transferler

Yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek isteyen 1955 Batman Belediyespor futbol takımımız, iç transferde 9 oyuncu ile sözleşme yeniledi.

Geçtiğimiz sezon takımımızda yer alan Okan Toprak, Hakan Karaer, Emre Kanağı, Abdullah Orak, İrfan Ildiz, Celal Geyik, Osman Afşin, Sercan Aslan ve Hasan Zemin ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalandı.

İç transferde anlaşma sağlanan 9 futbolcumuzu makamında kabul eden Batman Belediyesi Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kulüp Başkanımız Doç.Dr.H.Murat ŞAHİN, amaçlarının ligi en iyi yerde bitirmek olduğunu ve çoğunluğunu Batmanlı yetenekli futbolcuların oluşturacağı bir takım kuracaklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.