1960 Silopi Spor'un Yeni Hocası Belli Oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2017 - 00:00, Güncelleme: 29.05.2017 - 00:00 2743+ kez okundu.
 

1960 Silopi Spor'un Yeni Hocası Belli Oldu

1960 Silopi Spor'un Yeni Hocası Belli Oldu 1960 Silopi spor Erhan Şentürk ile yeniden anlaşmaya vardı. Erhan Şentürk'ün yardımcılıklarını Suat Tülo ,Salih Turbe ve Sabih Gedük yapacaktır . 1960 Silopi Spor Kulübü tarafından yapılan açıklama şöyle; "Kulubümüz yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Silopi'ye davet ettiği teknik direktör Erhan Şentürk ile yeniden anlaşmaya varmıştır .  Erhan hocanın yardımcılıklarını Suat Tülo ,Salih Turbe ve Sabih Gedük yapacaktır .. Erhan hoca yaptığı açıklamada , tekrar burda olduğum ve anlaştığım için mutluyum , insallah bu sezon daha iyi ve daha güzel başarılılar elde ederiz, Silopi daha iyi liglerde mücadele edebilecek potansiyele sahip bir ilçe Silopi halkının takımına sahip çıkıp desteklemesi gerekir Dedi. Bu sezon çok zorlu bir lig olacaktır ve zorlu bir grupta mucadele edeceklerini söyledi, genç teknik adam, iyi bir kadro kurup ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirtti. Erhan hoca, Bu anlaşmanın Herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim Dedi .. Bizde kulüp olarak hocamıza ve yardımcılarına başarılar diler,hayırlı olmasını temmeni ederiz .."  

1960 Silopi Spor'un Yeni Hocası Belli Oldu
1960 Silopi spor Erhan Şentürk ile yeniden anlaşmaya vardı. Erhan Şentürk'ün yardımcılıklarını Suat Tülo ,Salih Turbe ve Sabih Gedük yapacaktır .
1960 Silopi Spor Kulübü tarafından yapılan açıklama şöyle;
"Kulubümüz yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün Silopi'ye davet ettiği teknik direktör Erhan Şentürk ile yeniden anlaşmaya varmıştır . 
Erhan hocanın yardımcılıklarını Suat Tülo ,Salih Turbe ve Sabih Gedük yapacaktır ..
Erhan hoca yaptığı açıklamada , tekrar burda olduğum ve anlaştığım için mutluyum , insallah bu sezon daha iyi ve daha güzel başarılılar elde ederiz, Silopi daha iyi liglerde mücadele edebilecek potansiyele sahip bir ilçe Silopi halkının takımına sahip çıkıp desteklemesi gerekir Dedi. Bu sezon çok zorlu bir lig olacaktır ve zorlu bir grupta mucadele edeceklerini söyledi, genç teknik adam, iyi bir kadro kurup ligi en iyi şekilde bitirmek istediklerini belirtti. Erhan hoca, Bu anlaşmanın Herkese hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim Dedi ..
Bizde kulüp olarak hocamıza ve yardımcılarına başarılar diler,hayırlı olmasını temmeni ederiz .."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.