1960 SİLOPİSPOR SALONDA ÇALIŞTI

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2016 - 00:00, Güncelleme: 06.08.2016 - 00:00 1958+ kez okundu.
 

1960 SİLOPİSPOR SALONDA ÇALIŞTI

1960 SİLOPİSPOR SALONDA ÇALIŞTI Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopi spor 4 Ağustosta başladığı yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah da salonda çalışarak devam etti. Teknik Direktör Erhan Şentürk ve yardımcıları gözetiminde maksimal kuvvet ölçümlemesine yönelik çalışmalar  yaptı. Teknik Direktör Erhan Şentürk; Bu ölçümlerle idman programları ve bireysel çalışmalar başlayacak. Takımdaki bütün oyuncuların en iyi seviyeye gelmesi ve maksimum kuvvete ulaşabilmesi için bilimsel çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

1960 SİLOPİSPOR SALONDA ÇALIŞTI

Bölgesel Amatör Lig takımlarından 1960 Silopi spor 4 Ağustosta başladığı yeni sezon hazırlıklarına bugün sabah da salonda çalışarak devam etti.

Teknik Direktör Erhan Şentürk ve yardımcıları gözetiminde maksimal kuvvet ölçümlemesine yönelik çalışmalar  yaptı.

Teknik Direktör Erhan Şentürk; Bu ölçümlerle idman programları ve bireysel çalışmalar başlayacak. Takımdaki bütün oyuncuların en iyi seviyeye gelmesi ve maksimum kuvvete ulaşabilmesi için bilimsel çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.