2007 Ruhu Geliyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2018 - 00:00, Güncelleme: 27.06.2018 - 00:00 3340+ kez okundu.
 

2007 Ruhu Geliyor

2007 RUHU GERİ DÖNÜYOR 2007 yılında Linyitspor'u 3. lige çıkaran Erhan Sarıgöl bu sene tekrar Linyitspor ile anlaştı. 2007 yılındaki Öz Linyitspor'lular sayesinde 3 sene içinde şuanki PTT 1. Lig çıktı. Profesyonel Lig kapısını açan ve Linyitspor'a gerek yöneticilik gerek hocalık gerek taraftar olarak hep arkasında olan Erhan Sarıgöl hakiki bir Linyitspor sevdalısıdır.  PTT 1. lig de oynadığı 2012 yılında son 5 maçta takımın Genel Kaptanı oldu. Tavşanlı'da spor ile uğraşan bazı kesimler Erhan Sarıgöl'e Hocam bu takım düşer kendini boşuna riske attın demelerine aldırış etmeden  Biz LİNYİTSPOR'LUYUZ. Linyitspor düşerse tüm Tavşanlı hatta tüm Kütahya küme düşer. Allah İzni ile biz kalacağız ligde diyerek son 5  haftaya girildi.Linyitspor son 5 haftada lider Elazığspor ve Kasımpaşayı yenerek Ligde kalmayı başardılar.  Erhan Sarıgöl'ün yardımcılıklarını gene eski Linyitspor'lu oyunculardan kurulan Fatih Akdemir ve Linyitspor'un Eski kalecisi Fatih Mumcu oldu.  Yavaş Yavaş Linyitspor'lu ve Linyitspor sevdalı bir yönetim ve teknik ekip oluştu.Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Linyitspor daha çok oynamış ve başarılı oyunculara odaklanıyor. Erhan Sarıgöl'ün raporu doğrultusunda yapılan transferlerde  şu isimler alındı. Kalecilerimiz: Ahmet Durmuş (Kaleci- Yaş:24) Emrah Öztaş (Kaleci-Yaş:25) Erman Balaban(Kaleci-Yaş:31) Cihat Akcan(Kaleci- Yaş:23) Bülent İnönü (Sağbek-Yaş:21) Onurcan Küçük (Sağbek & Stoper - Yaş:21) Murat Kurt(Stoper-yaş:24) Fırat Çakar(Stoper-yaş:24) Ekrem Melih Özer(Solbek-Yaş:18) Alperen Yıldırım(Stoper- Yaş:18) Agah Çetinkya (Sağ bek ) Ortasahalarımız: Şahin Gizlenci (Kanat&Forvet-Yaş :22) Mehmet Meşe (Ortasaha-Yaş:26) MEHMET BESLER Oğuzhan Türkoğlu (Ortasaha&kanat- Yaş:24) Muhammet Ali Aydemir (Kanat - Yaş:18) Muhsin Özçiğdem(Kanat-Yaş:20) Furkan Başköy (Ortasaha) Forvetlerimiz:  İBRAHİM ZEYTİN(Forvet&Forvet Arkası- Yaş :24) Muhammed Özdemir (Forvet - Yaş: 21) Mustafa Münir Türkmen(Forvet- Yaş:18) Dursun Sorgun (Forvet- Yaş:20) Mustafa Demir(Forvet) Haber:İsmail Yanık  

2007 RUHU GERİ DÖNÜYOR

2007 yılında Linyitspor'u 3. lige çıkaran Erhan Sarıgöl bu sene tekrar Linyitspor ile anlaştı. 2007 yılındaki Öz Linyitspor'lular sayesinde 3 sene içinde şuanki PTT 1. Lig çıktı. Profesyonel Lig kapısını açan ve Linyitspor'a gerek yöneticilik gerek hocalık gerek taraftar olarak hep arkasında olan Erhan Sarıgöl hakiki bir Linyitspor sevdalısıdır.  PTT 1. lig de oynadığı 2012 yılında son 5 maçta takımın Genel Kaptanı oldu. Tavşanlı'da spor ile uğraşan bazı kesimler Erhan Sarıgöl'e Hocam bu takım düşer kendini boşuna riske attın demelerine aldırış etmeden  Biz LİNYİTSPOR'LUYUZ. Linyitspor düşerse tüm Tavşanlı hatta tüm Kütahya küme düşer. Allah İzni ile biz kalacağız ligde diyerek son 5  haftaya girildi.Linyitspor son 5 haftada lider Elazığspor ve Kasımpaşayı yenerek Ligde kalmayı başardılar. 

Erhan Sarıgöl'ün yardımcılıklarını gene eski Linyitspor'lu oyunculardan kurulan Fatih Akdemir ve Linyitspor'un Eski kalecisi Fatih Mumcu oldu. 

Yavaş Yavaş Linyitspor'lu ve Linyitspor sevdalı bir yönetim ve teknik ekip oluştu.Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Linyitspor daha çok oynamış ve başarılı oyunculara odaklanıyor. Erhan Sarıgöl'ün raporu doğrultusunda yapılan transferlerde  şu isimler alındı.

Kalecilerimiz:
Ahmet Durmuş (Kaleci- Yaş:24)
Emrah Öztaş (Kaleci-Yaş:25)
Erman Balaban(Kaleci-Yaş:31)
Cihat Akcan(Kaleci- Yaş:23)
Bülent İnönü (Sağbek-Yaş:21)
Onurcan Küçük (Sağbek & Stoper - Yaş:21)
Murat Kurt(Stoper-yaş:24)
Fırat Çakar(Stoper-yaş:24)
Ekrem Melih Özer(Solbek-Yaş:18)
Alperen Yıldırım(Stoper- Yaş:18)
Agah Çetinkya (Sağ bek )
Ortasahalarımız:
Şahin Gizlenci (Kanat&Forvet-Yaş :22)
Mehmet Meşe (Ortasaha-Yaş:26)
MEHMET BESLER
Oğuzhan Türkoğlu (Ortasaha&kanat- Yaş:24)
Muhammet Ali Aydemir (Kanat - Yaş:18)
Muhsin Özçiğdem(Kanat-Yaş:20)
Furkan Başköy (Ortasaha)
Forvetlerimiz: 
İBRAHİM ZEYTİN(Forvet&Forvet Arkası- Yaş :24)
Muhammed Özdemir (Forvet - Yaş: 21)
Mustafa Münir Türkmen(Forvet- Yaş:18)
Dursun Sorgun (Forvet- Yaş:20)
Mustafa Demir(Forvet)

Haber:İsmail Yanık

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bolgesellig.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.